søndag 14. juni 2009

Skissedilla skisse #11
Mitt bidrag til skissedilla's skisse nr 11. Har brukt et bilde som er tatt med mobilen, så kvaliteten var ikke så bra, men syns likevel det er så fint at det måtte scrappes :-) Her har jeg malt bakgrunn på kraft kartong og sprayet litt med glimmermist lime twist, brukt prikkete bazzil og overlay fra Hambly. Den store blomsten er fra Prima og den har også fått et par sprut med misten. Rub-ons fra Prima og MF, dymo, klistremerkebokstaver fra Jenni Bowlin, fiskars scallop punch, hvit penn, sydd langs kanten med scrapper's floss, knapper og et par charms. Tekststripene er skrevet ut på pc med fonten traveling typewriter.
Rådyret ble til på denne måten: Stemplet motivet fra sassafras lass på kartong, klippet det ut, malte det med hvit maling, svertet litt med sort vannfast stempelpute, sprayet med glimmermist og til slutt et lag med crackle accent. ble veldig fornøyd med den lille rådyrkalven.
Hyggelig at du besøkte bloggen min :-)


3 kommentarer:

Camilla sa...

Så utrolig fin den var! Kjempestilig, alt sammen! Og rådyret ble bare så flott det også. Du har teken på maling og sånn, Marie. Veldig fint satt opp. Imponert:)

Lula sa...

Så herlig og kreativ denne var! Likte detaljen med sirkelen og lille fuglen. Herlige farger du har brukt, duse og flotte!

Tusen takk for at du deltar

lizzza sa...

Denne var jo lekker, og gratulere med beste LO'en :D