søndag 4. januar 2009

Matchende lyd-dempere :-)


Etter å ha blitt inspirert av denne artikkelen inne på de kreative sidene til Papirgleder, har jeg laget en gavepose med "lyddempere" som matcher kortet :-) Syns det var en morsom ide, blant mange andre gode forslag i artikkelen. Jeg må korrigere meg selv ettersom jeg skrev at papiret jeg har brukt her er fra Making Memories og det faktisk er fra Imaginice. (skrev det i det forige innlegget mitt.) Takk for at du ser :-)

7 kommentarer:

Marianne sa...

Så nydelig babykort, og så utrolig festlig med tilhørende lyddempere, hehehe. Begge deler faller nok i smak hos mottageren!!

Klem Marianne:)

Hege-Annie Simonsen sa...

Takk, takk!.. :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Jeg har en award til deg i bloggen min, Marie! har du lært deg å poste didde i bloggen nå?.. ;) Goood helg! Klemmer

Hege-Annie Simonsen sa...

disse skulle det selvfølgelig være - ikke didde... - det går litt FOR fort i svingene innimellom! ;) hehehehe.....

Camilla sa...

Både kort og lyddempere var kjempe kjempe søte, Marie:) Ble skikkelig sjarmert da du viste meg dem i butikken. Og den lyddempere ideen var jo fantastisk! Håper vi får tid til å scrappe litt sammen snart.

Hege-Annie Simonsen sa...

Jeg har ikke mindre enn to awarder til, til deg i bloggen min - håper du er klar for dem!?...

klem, Hege

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色