mandag 1. desember 2008

Et par julekort med stempel fra stempelglede.no
Et relativt enkelt julekort, laget en kveld sammen med et par venninner, Cathrin og Kjersti. Stempelet er lånt av Kjersti. Alle papirer fra bazzil og 3ndypapir sin julekolleksjon 08. Elsker de papirene. Svertet kantene med distress ink vintage photo, halvperler, blonde fra lokal butikk og blomst fra MM falala.
Det er første gang jeg prøver meg på å lage bakgrunnen til kortet selv, med en såkalt gnikk og sprut teknikk :-) Det går ut på å påføre distress ink (her i fargen faded jeans) med en svamp og så sprute vann på. Jeg syns denne metoden passer fint til å lage en slags snø-vinter-himmel, tihi :-) Har fått låne englestempel, embossingpulver og stempelpute av min venninne Kjersti (takk snuppa!), ellers er det brukt bazzil i hvit og mørkeblå, hvitt ark fra panduro som bakgrunnen er laget på, litt glitterlim og kantstempler "on the edge" fra autumn leaves/katie pertiet.

5 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Nydelige kort, Marie! Jeg har skaffet meg de lekre stemplene ganske nylig, men ikke fått brukt dem ennå!!

Hvordan ser det ut, mtp helga? Det må bli søndag før kl. 17.30, for jeg er invitert i bursdag søndag kl. 18. Og lørdag skal vi til venner og ha sosialt fellesskap med flere av guttene i klassen til Hans-Kristian, hvor vi bl.a. skal pynte pepperkakehus.

La høre fra deg, så jeg vet! Klem - og ha ei fin uke!

Hege-Annie Simonsen sa...

Skal se om det ikke ordner seg med å møtes søndag formiddag. Ser bra ut nå iallfall, for meg. :)

Kortet til Stämpelstudions jul crop, ligger på bloggen min med innside og bakside godt synlig, så det er bare å kikke i vei! ;) *Thihi!*

Man kan jo ikke legge ut flere enn 3 bilder av gangen i Papirgleders galleri, så da ble det med forsiden der, denne gangen! ;) *Hihi!*

Vi snakkes

Camilla sa...

Å, så fine kort, Marie. Så fint med embossingen:)
Lunsj i morgen?(Onsdag)
Ang søngdag så hadde det vært kjempetrivelig, spørs litt hvor tidlig, for jeg skal på fest på lørdag.. ;) he he

Vi ses i morgen?
Camilla

Marianne sa...

Delikat og veldig vakkert!!!

Klem Marianne:)

Camilla sa...

En liten hilsen til deg inne hos meg snuppa;)