lørdag 13. september 2008

Enda et mappekort...

Jeg har visst fått dilla på disse mappekortene, men det neste som kommer fra denne kanten blir IKKE et mappekort, for de tar så utrolig lang tid å lage. Dette har jeg jobbet med hvertfall i 3 dager (!!!). Syns disse papirene fra Melissa Frances er så skjønne, så jeg har gledet meg til å få brukt de :-)

Ellers har jeg brukt: Pinnsvinstempel fra Penny Black fargelagt med fargeblyanter (ville at det skulle være duse farger), rundt tekststempel er fra papirgleder, datostempel inni er fra papirloftet, hjørnestempel fra panduro, en stor knapp, liten rose på tag'en foran er kjøpt på bok og media på Polarsenteret, primablomster på tag'en inni, brads, masse halvperler fra kaisercraft, bånd fra kremmerhuset og nedlagte pastell, et hårstrikk og en stor knapp til lukkemekanismen.
Syns foreløpig at denne lukkemekanismen er den som fungerer best, og absolutt lettest for mottakeren. Båndet er lagt dobbelt.
Ha en fortsatt strålende helg :-)

5 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Ååååååh, helt herlig kort!! Både kjempesøtt og kjempenydelig og flott!! :)

Ønsker deg en riktig så god lørdagskveld! Stoor klem! :)))

(Syns det var litt trøblete på Blogger i dag... har plagdes med å få publisert...)

Maya sa...

WOW!!!
Dette var rett å slett råååålekkert!!
Herlig papir,og nyyydelige detaljer!

Ha en fortsatt super helg.
klemmer fra Maya

Solveig sa...

Dette var lekkert!!!!!

Ha en fin dag!

Jannhild sa...

Råflott mappekort!! Nydelige papirer du har brukt og koselig stempel :) Helt herlig!!

Klem :)

Ingun sa...

Kjempefint mappekort, lurte på kvar du får kjøpt eit slikt personleg stempel som du bruker på baksida. Detblir liksom prikken over "I"en det.